Video : Tipsbladet
Superliga

FCK sælger Isak Bergmann Johannesson

FC København sender Isak Bergman Johannesson til Fortuna Düsseldorf.

Isak Bergmann Johannesson er angiveligt fortid i FC København.

Fortuna Düsseldorf har udnyttet en købsoption på den teknisk stærke midtbanespiller og købt ham fri af FC København for 15 millioner danske kroner, skriver Fabrizio Romano. 

Tipsbladet kunne i sidste uge fortælle, at købsoptionen ville udløbe i slutningen af denne uge, men det bliver altså ikke aktuelt. Fortuna Düsseldorf har udnyttet købsoptionen nu og udstyrer ham med en lang aftale.

I den netop overståede sæson spillede den 21-årige islænding 37 kampe med syv mål og ni assister til følge for 2. Bundesliga-klubben, men oprykningen til Bundesligaen glippede i playoff-kampene. 

I FCK fandt Isak Bergmann Johannesson aldrig fodfæste, men han har været meget glad i det tyske. Det fortalte han for nylig til Tipsbladet.

- Jeg elsker Tyskland, og jeg elsker Fortuna Düsseldorf. Jeg har vist mine kvaliteter hernede. Mig og min kæreste har det rigtig godt her i Tyskland. Min største drøm er at spille i en top fem-liga som Bundesligaen, men det er jo ikke op til mig. Jeg er stadig på kontrakt i FC København, og jeg skal se, hvad de vil, men jeg har det godt i Tyskland. Det er ikke op til mig lige nu, men til klubberne. Jeg har ikke kontrol over situationen, sagde han. 

I FCK nåede han at spille 61 kampe og score syv mål.