Superliga

FCK skal betale 12,5 mio. for Nilsson

Ifølge svenske fotbollskanalen.se kræver Malmö FF hele 12,5 millioner danske kroner for at slippe Roland Nilsson til FCK før tid.

Roland Nilsson er færdig som træner i Malmö FF senest til nytår. Det bekræftede klubben i en pressemeddelelse i går. Dermed blev vejen banet for, at Roland Nilsson bliver ny træner i FC København. Eller gjorde den det?

Læs også: Malmö afviser FCK's millionbud

Ståle Solbakken forlader FCK til sommer, når hans kontrakt udløber til sommer, og det er her den danske mestre skal bruge en ny træner. De kan ikke bruge en træner, som først kan tiltræde til vinter, når kvalifikationen til Champions League forlængst er overstået. "Løverne" skal bruge en ny træner til sommer, og hvis det skal være Roland Nilsson, skal han købes fri af Malmö FF.

Men det bliver ikke let. Ifølge fotbollskanalen.se kræver den svenske klub 12,5 millioner danske kroner (15 millioner svenske) for at lade Roland Nilsson gå før tid.

Læs også: Ståle bliver ikke i FC København

Indtil videre skulle FC København have tilbudt Malmö 830.000 danske kroner (1 million svenske) for træneren. Men svenskerne kræver altså meget mere.

FC Københavns sportsdirektør, Carsten V. Jensen, vil ikke kommentere, om klubben skulle være klar til at betale så højt et beløb for en træner.