Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-spiller griner af slagsmål ved AIK-træning

FCK-spilleren. Jordan Larsson trækker på smilebåndet over, at to holdkammerater i AIK røg i totterne på hinanden i mandags.

En træningslejr er på mange måder også en ryste sammen-tur, men mandag var der absolut ingen venskabelige toner mellem John Guidetti og Kristoffer Nordfeldt, der til dagligt er holdkammerater i AIK.

De to røg nemlig i totterne på hinanden under et træningspas, og flere spillere måtte træde til og skille dem ad. Ifølge Fotbollskanalen stod Guidetti og Nordfeldt med hovederne helt tæt sammen og havde godt fat i hinanden. 

Fredag tørner FC København og AIK sammen i en testkamp, og her skal Jordan Larsson op imod sin tidligere klub. FCK's nyerhvervede svensker kan ikke andet end at trække på smilebåndet over John Guidetti og Kristoffer Nordfeldts sammenstød.

- Det kan være, jeg må tage et ekstra sæt benskinner på, siger Jordan Larsson med et grin til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Jeg håber, at Kristoffer og John har fået løst deres skænderi. Hvis der er én, der altid skændes, er det John. Hvis der er nogen, der starter, er det ham. Han kan godt lide at provokere. Så jeg håber, de har løst det.

Ifølge John Guidetti er alt fryd og gammen mellem ham og Kristoffer Nordfeldt.

- Vi er venner igen. Det er sket 1.500 gange før i de træninger, jeg har været med til, har angriberen fastslået

AIK tabte i sidste uge 1-2 til Brøndby IF, og på fredag gælder det altså FC København. Her kan der muligvis blive spilletid til Viktor Fischer, der er skiftet til den svenske hovedstadsklub.