Foto: IMAGO
Superliga

FCK-profil får sms'er fra Napoli-anfører

To store profiler i Serie A er gledet ind i indbakken hos FC Københavns Kevin Diks.

FC Københavns Kevin Diks har haft gang i en forrygende sæson, hvor han i et skadesplaget forsvar har været en af Jacob Neestrups sikreste kort.

Hollænderen blev i tidernes morgen hentet ind til at spille back, men med skader til David Khocholava og Nicolai Boilesen, så er den alsidige forsvarsspiller at finde centralt.

Og det gør han godt.

Det får han også at vide i sin indbakke. Han skal dog lige grave sig igennem bunken af indonesere, der håber på, at han vil repræsentere deres land.

- Jeg tjekker ikke min indbakke så ofte længere, fordi jeg bliver oversvømmet med beskeder fra Indonesien. Men mod slutningen af sidste år fik jeg faktisk nogle beskeder fra Giovanni Di Lorenzo og Giovanni Simeone, siger Kevin Diks til Voetbal International.

Begge er profiler i Napoli, som Kevin Diks kender fra deres fælles tid i henholdsvis Empoli og Fiorentina.

- De havde set nogle billeder af, at vi havde vundet over Galatasaray, hvilket kvalificerede os til ottendedelsfinalerne. De ønskede mig tillykke og sagde, at jeg gør det godt. Det var selvfølgelig dejligt at læse. 

Kevin Diks tilbragte et halvt år i Empoli sammen med Giovanni Di Lorenzo, men det blev ikke til mange spilleminutter for FCK-spilleren, da italieneren netop spillede hans plads, og den gav han ikke fra sig på noget som helst tidspunkt.

Det blev til lidt flere år sammen med Giovanni Simeone, der iøvrigt er søn af Atletico Madrid-træner Diego Simeone, i Fiorentina. Giovanni Simeone og Kevin Diks var dog af flere omgange udlejet.

FC København møder som nævnt Manchester City på tirsdag i Champions League, mens de Giovanni Di Lorenzo og Giovanni Simeone får besøg af FC Barcelona onsdag.