Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stjerne om FCM-mirakel: Smadrede ikke stuen

FC Midtjylland hentede på mirakuløs vis tre point mod AGF, men rivalernes chokerende sejr ødelagde ikke aftenen for Rasmus Falk, der kun så slutningen af opgøret i Århus.

PARKEN (Tipsbladet): Det ender som regel med nederlag, når man spiller med to mand i undertal, men sådan gik det ikke for FC Midtjylland i søndagens udekamp mod AGF, hvor 'Ulvene' blev reduceret til ni mand efter røde kort til Paulinho og Sverrir Ingi Ingason. 

På et mål af Charles i det sjette tillægsminut vandt FC Midtjylland på mirakuløs vis med 3-2, og dermed hænger Thomas Thomasbergs mandskab på i topstriden, hvor Brøndby IF har 40 point, mens både FC København og FC Midtjylland har 39 point. 

Det er ikke sådan, at jeg har sovet dårligt i nat, på grund af at Midtjylland og Brøndby vandt deres kampe.

Rasmus Falk
FC København

Efter mandagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland blev Rasmus Falk spurgt til FC Midtjyllands chokerende sejr, og her slog FC København-stjernen fast, at rivalernes usandsynlige sejr ikke har ført til den store ærgrelse.

- For at være helt ærlig har jeg svært ved at ærgre mig over noget, som jeg ikke har så stor indflydelse på. Det er ikke sådan, at jeg rejser mig op og er ved at smadre hele stuen. Det skal der mere til for. Jeg har en stor tro på det, vi laver, lød svaret fra Rasmus Falk. 

FCK-stjernen så faktisk kun en lille del af søndagens højdramatiske affære i Århus. 

- For at være helt ærlig, så skruede jeg om på den til sidst, da jeg fandt ud af, at det var lidt spændende og lidt intenst. Jeg tror, at der manglede et kvarters tid, hvor der var lidt kog på. Den stod 2-2, da jeg skruede over, så resten af kampen så jeg faktisk ikke.

- Men selvfølgelig følger vi med i det, og jeg ville stå og lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke går op i de andre resultater. Omvendt er det ikke sådan, at jeg har sovet dårligt i nat, på grund af at Midtjylland og Brøndby vandt deres kampe. Det ændrer ikke noget i forhold til det, vi skal ind og lave.

- Vi hviler godt i det, og vi synes, at vi er dygtige. Vi ved, at hvis vi kan ramme det niveau, vi forventer af os selv, så skal vi nok sætte de point sammen, som det kræver, lød det fra Rasmus Falk. 

Midtbaneprofilen ville dog ikke lægge skjul på, at der selvfølgelig bliver skelet lidt mere til tabellen nu end i efteråret. 

- Nu nærmer vi os playoff (Mesterskabsspillet, red.), hvor man begynder at kigge på stillingen lidt mere. Og det ser svært ud i forhold til at gå videre i Champions League. Vi vil da give det chancen, men der er nok ikke store procenter for at vi spiller kvartfinale efter den kamp.

- Så der er ingen tvivl om, at Superligaen er altafgørende for os. Det handler om at vinde, længere er den ikke. Og derfor er det også vigtigt, at vi følger op, og vi skal vinde alle vores kampe, lød det afslutningsvist fra Rasmus Falk. 

Netop FC Midtjylland er FC Københavns næste modstander. De to hold mødes på fredag klokken 19.00 i Herning.