Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-talent: Derfor gav Ankersen mig en skideballe

FC København-talentet William Clem fik en ordentlig skideballe på banen af Peter Ankersen mod Silkeborg. Det tager midtbanespilleren med et smil.

PARKEN (Tipsbladet): Selv om man er gode venner og holdkammerater, kan bølgerne gå højt på fodboldbanen. Det gjorde de søndag for Peter Ankersen, der uddelte en regulær skideballe inde på grønsværen til holdkammeraten William Clem.

FC København-veteranen fik et gult kort allerede efter ni minutter mod Silkeborg, fordi han måtte hive i nødbremsen over for Alexander Lind, og det var den situation, der førte til, at William Clem fik en verbal kindhest af holdkammeraten.

Efter kampen, som værterne vandt 2-0, kan FC København-kometen kun smile af sin holdkammerats skideballe.

- Han ville gerne have, jeg skulle have taget det gule kort i stedet for ham. Han syntes, jeg skulle have lavet frisparket, siger Clem.

Er du enig?

- Det ved jeg ikke. Hvis jeg kunne have lavet frisparket, havde jeg gjort det, men det er da fair, at han mener noget andet. Det var helt fint at få en røffel. Jeg tror også, han ville have været okay med, hvis jeg gav ham en røffel. Sådan skal det være.

Det kan godt være, at William Clem - efter Peter Ankersens mening - forsømte at trække i nødbremsen i første halvleg, men det gjorde han til gengæld ikke efter pausen, hvor han fik et gult kort for netop at bremse en omstilling. 

FC København-spilleren blåstempler sin egen præstation mod Silkeborg. 

- Jeg synes, det var en fin kamp. Personligt kan jeg godt lide at være på bolden, og det ville jeg gerne have været lidt mere, men i sådan en kamp er der også andet, der skal gøres, fastslår stortalentet.

William Clem er startet inde i otte Superliga-kampe i denne sæson, som for midtbanespillerens vedkommende har budt på en længere skadespause.