Foto: IMAGO
Superliga

FCK-topscorer bænket: Han er ikke tilfreds

Jacob Neestrup har nu sat ord på den manglende spilletid til Roony Bardghji i forårets tre første kampe.

PARKEN (Tipsbladet): Han er FC Københavns topscorer i Superligaen i denne sæson, men i forårets tre første kampe har Roony Bardghji ikke fået ét eneste minut på banen for 'Løverne'. 

I slutningen af mandagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland sang FC København-tilhængerne om Roony Bardghji, men Jacob Neestrup valgte endnu engang at holde det svenske stortalent på bænken. 

Efter slutfløjtet blev FC Københavns cheftræner spurgt om den manglende spilletid til Roony Bardghji.

- Først og fremmest skal de blive ved med at råbe på de spillere, de gerne vil have ind. Det har jeg stor respekt for. Roony er et stort, stort talent, som vi har i FC København, ligesom mange andre store talenter, der ikke er her længere, fordi de er blevet solgt, og ligesom nogle af de andre talenter, som også kom på banen i dag og også er kommet nedefra.

- Roony er en fantastisk spiller, men uanset hvem jeg spiller med, så gør jeg det ud fra det hold, som jeg mener er det bedste på dagen. Og det er uanset hvad du hedder. Men jeg kan godt forstå, at når man kigger på vores topscorer i Superligaen, og han så har fået nul minutter i de første tre kampe, så kan jeg jo godt forstå spørgsmålet. Jeg kan også godt forstå, hvis der er en undren, lød det fra Jacob Neestrup. 

Ifølge FC København-bossen er der ikke den store mystik i Roony Bardghjis manglende spilletid. 

- Det helt enkle svar er, at jeg altid spiller med det hold, som jeg mener er bedst på dagen. Jeg ved godt, at Roony jo ikke er tilfreds med ikke at spille. Han vil starte inde, og det berettiger hans talent også. I forhold til indskiftninger i dag, så var Roony 100 procent kommet ind, hvis vi havde været bagud 1-0.

- Men jeg synes, at Froholdt har vist sin berettigelse, i forhold til kampe, hvor der skal fightes lidt hjem, og hvor vi skal kunne lave nogle hurtige omstillinger. Derfor synes jeg, at det var rigtigt at sætte Victor ind i dag, ligesom jeg synes, at det var rigtigt at sætte ham ind i Silkeborg, lød det fra Jacob Neestrup. 

Cheftræneren blev afslutningsvist spurgt, om han føler, at Roony Bardghjis niveau er dykket i forhold til efteråret. 

- Nej, det vil jeg ikke sige. Men det er klart, at den danske liga er speciel, i og med at der lige pludselig er to måneders pause. Lidt hårdt sagt er det uinteressant for mig, hvem der var den bedste spiller i oktober måned. Fordi nu er vi i februar 2024.

- Det gælder for Roony, og det gælder for alle hans holdkammerater. Han har, ligesom alle de andre, mulighed for at spille sig ind på det her FC København-hold, og ende med at være the big, big hero. Og det arbejder han på hver dag. Jeg har ikke en finger at sætte på hans arbejdsindsats, lød svaret fra Jacob Neestrup. 

Roony Bardghji har scoret syv mål for FC København i Superligaen i denne sæson.