Video : Tipsbladet
Superliga

Irriteret Neestrup: Det var hånligt til sidst

FCK-træner Jacob Neestrup er lettet på vegne af Andreas Cornelius, efter at angriberen scorede i Superligaen.

Andreas Cornelius fik omsider scoret et mål i Superligaen for FC København, siden angriberen skiftede tilbage til københavnerklubben i sommeren 2022.

Målet kom, da Cornelius kort efter sin indskiftning gjorde det til slutresultatet 2-0 ude mod OB i søndagens kamp i Superligaen.

FCK-træner Jacob Neestrup mener, at Cornelius har været udsat for et massivt pres og på det seneste også hånlige bemærkninger over de manglende mål.

- Det har været frustrerende for ham og os, og du skal selvfølgelig ikke underkende det pres, som han har været under, hvor det fra nogle var begyndt at blive lidt hånligt til sidst, siger Neestrup til Discovery+.

Træneren er lettet på angriberens vegne efter den lange måltørke.

- Jeg ønsker altid det bedste for mine spillere, uanset hvem det er. Men det forløb, han har været en del af, er det vildeste, jeg nogensinde har oplevet som træner.

- Han har jo været konstant skadet i halvandet år. Ude og inde. Han har vel været skadet et sted imellem 10 og 12 gange, og det har været mange forskellige skader, siger Neestrup til tv-stationen.

Cornelius kom ind efter lidt over en times spil, og få minutter senere udnyttede han et oplæg fra kantspilleren Elias Achouri.

- Det var dejligt at se Cornelius komme ind og score og gøre et rigtig godt indhop, men det var jo også en chance, han skulle score på, da Achouri spillede ham fri.

- Jeg er altid glad, når mine spillere har succes, men selvfølgelig jublede vi lidt ekstra med alt det, Cornelius har været igennem, siden han kom tilbage for halvandet år siden, siger Neestrup til klubbens hjemmeside.

Cornelius er i skarp konkurrence om pladsen som spydspids med blandt andre Orri Oskarsson og Viktor Claesson.

- Orri gør det også godt, og Claesson gjorde det godt på 9'er-positionen, inden han blev skadet, så der er kamp om pladserne, så det gælder bare om at vise sig godt frem gang til træning, og når man får chancen i kamp, siger Neestrup.

Cornelius har scoret 64 mål i 209 kampe for FCK på tværs af alle turneringer.

/ritzau/