FCK-træner: Det er jo sørgeligt med Cornelius
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCK-træner: Det er jo sørgeligt med Cornelius

Jacob Neestrup kalder Andreas Cornelius' situation for en case, der ikke er set før i dansk fodbold.

Tipsbladet på Right to Dream Park 

En nedtur uden ende.

Det ser ud til at være Andreas Cornelius' skæbne i FC København, efter at den 30-årige angriber igen måtte udgå skadet i en kamp for de danske mestre. Lørdag sank Andreas Cornelius i græsset og måtte lade sig udskifte i topbraget mod FC Nordsjælland.

Det er godt et år siden, at angriberen vendte hjem til FC København, og det har været et rædselsår for den tidligere landsholdsstjerne, der er blevet ramt af den ene nedtur efter den anden.

Skadens omfang er stadig ukendt, men modløsheden lyste ud af Jacob Neestrup, da FC København-træneren mødte Tipsbladet og den øvrige presse efter opgøret i Farum. 

- Jeg er ærgerlig, og jeg er ked af det på hans vegne. Jeg synes, det er god stil, at nogle af tilskuerne anerkendte en mand, der tydeligvis er såret, i stedet for at håne ham. Det er trist, og han er ked af det. Han har jo noget at bidrage med, når han kommer ind, men endnu en gang gik det desværre ikke, og det er jo sørgeligt, lød det fra Neestrup.

FC København tager dagligt en masse hensyn til Andreas Cornelius, og Jacob Neestrup har svært ved at se, hvad FCK kan gøre mere end det, der allerede bliver gjort. Andreas Cornelius kører blandt andet sit helt eget program, når FCK'erne varmer op inden kickoff.

- I må stole på, at vi gør alt, hvad vi kan i en case, som aldrig er set før i dansk fodbold. Den er kompleks, og jeg kan bare sige, at vi gør alt. Jeg forstår godt de kritiske spørgsmål, men det er ikke, fordi vi bare har kørt den samme vej i et år, fastslog Jacob Neestrup. 

Også Mohamed Elyonoussi lider med sin holdkammerat. 

- Vi kender ikke omfanget af skaden, men vi krydser alle fingre for, at det ikke er alvorligt. Han har en lang historik med skader, men han har set godt ud til træning, så det vil være synd for ham, hvis han er ude igen. Han er selvfølgelig ked af det, og det ville alle spillere være i hans sted, lød det fra FCK-stjernen.

Andreas Cornelius stillede ikke op til interview efter opgøret på Right to Dream Park, hvor han nåede at være på banen i 20 minutter.