Superliga

FCK-træner frygter Santin-salg

Ariël Jacobs vil ikke miste Cesar Santin. Det vil være en katastrofe at sælge ham, mener FCK-træneren.

Transfervinduet nærmer sig sin afslutning, og det fyger med rygter om spillere på vej til og fra forskellige klubber. I FC København har der været rygter om topscorer Cesár Santin, der i sidste uge blev sat i forbindelse med spanske Elche.

FC Københavns træner Ariël Jacobs håber dog ikke at skulle sige farvel til Cesar Santin i dette transfervindue.

- Normalt er man som træner tilfreds med, at transfervinduet er åbent - når man får tilgang af spillere. På den anden side: Jo tættere man kommer på transfervinduets lukning, jo mere frygter man det, for man kan jo også miste vigtige spillere, siger han til Ekstra Bladet.

Han har bemærket rygterne om Cesar Santin.

- Jeg hører, der er interesse for ham fra andre klubber, men det er ikke i min interesse at miste en angriber. Jeg skal derimod bruge en angriber mere, fastslår Ariël Jacobs.

Ekstra Bladet har spurgt FC København-træneren, om det vuk være en katastrofe, hvis Cesar Santin bliver  solgt. Her er belgieren klar i mælet:

- Ja, det vil det.

Mens der altså er snak om spillere på vej ud, arbejdes der dog også på at hente spillere til FC København. Senest er den 20-årige angriber Igor Vetokele, der til dagligt tørner ud for Cercle Brugge, blevet sat i forbindelse med de danske sølvvindere.