Video : Tipsbladet
Superliga

FCK uenige: Det kan vi ikke genkende!

FC København kan ikke genkende udlægningen af Denis Vavros skadesprognose, som Slovakiets landsholdslæge er kommet med.

Denis Vavro udgik af grundspillets næstsidste runde med en skade mod Lyngby BK og måtte efterfølgende rejse hjem fra den netop overståede landsholdstermin på grund af sine problemer i lysken.

Slovakiets læge, Zsolt Fegyveres, satte i den forbindelse ord på skadens omfang, som han vurderede kunne tage mellem tre-seks uger at komme sig fra. I værste fald vil det holde stopperen på sidelinjen frem til slutningen af april og altså gøre, at han misser fire runder af mesterskabsspillet.

FC København kan dog ikke genkende Zsolt Fegyveres udlægning af slovakkens skade. Det oplyser de danske mestre i et skriftligt svar til Tipsbladet.

- Det står for hans regning. Det er ikke en prognose, vi kan genkende, og han gør fine fremskridt.

Hvornår Denis Vavro så er klar igen, oplyser FC København ikke. Men noget tyder på, at det i hvert fald er inde for en overskuelig fremtid og altså ikke om potentielt seks uger.

FC København åbner mesterskabsspillet på mandag mod ærkerivalerne fra Brøndby IF, og her kan det så være, at Denis Vavro er med igen. Normalvis offentliggør de danske mestre en bruttotrup dagen inden kamp, hvor forsvarsspilleren altså vil fremgå, hvis han er klar.

Med skader til David Khocholava og Nicolai Boilesen vil det i hvert fald være kærkomment, hvis Denis Vavro er klar igen. Man råder naturligvis også over Kevin Diks, ligesom Scott McKenna bør være klar til mandagens derby, selvom han måtte rejse hjem fra landsholdstjeneste med en mindre skade.

Klokken 14.00 kommer Brøndby IF på besøg i Parken, hvor det første mesterskabsslag skal slås mellem ærkerivalerne. Aktuelt er Brøndby på andenpladsen to point foran FCK, mens FC Midtjylland topper ligaen med henholdsvis et og tre point ned til mandagens duellanter.