Superliga

FCK vil tynde ud i truppen

FCK-træner, Ariël Jacobs, vil skære ned på truppen, der lige nu er på 28 mand.

28 spillere løber for tiden rundt i FC Københavns nye Adidas-tøj på Jens Jessensvej 10 på Frederiksberg, og det er for mange for FCK-træner Ariël Jacobs.

Ikke kun den belgiske FCK-træner finder det antal for højt, for også periferispillere får lov at sidde uden for i flere øvelser på træningsbanen, og når de end ikke er med i truppen, så kigges der efter nye muligheder.

- Der er lidt for mange i truppen lige nu. Jeg forstår godt, at spillere, der ikke er i kamptruppen, gerne vil prøve noget andet, siger Ariël Jacobs til tipsbladet.dk.

Den belgiske cheftræner kunne i den forgangne uge være sluppet af med en enkelt spiller, da Pape Pate Diouf var sendt til Emiraterne for at underskrive en aftale med Al Dhafra, men det skifte blev ikke til noget.

Der skal dog spillere ud af FCK-truppen, slår han fast.

- Afhængigt af om du spiller europæisk eller ej, så kan man i en normal turnering klare sig med 18 markspillere og tre målmænd. Og hvis du så har en ung spiller i hver kæde at bringe ind, så ville det være ideelt. For øjeblikket spiller vores unge, som egentlig ikke burde spille, så det giver også flere spillere til kamptruppen, siger Jacobs.

Med formodningen om at en angriber er på vej til FC København, inden transfervinduet lukker, vil der altså højst sandsynligt blive tale om flere 'farveller' i København, inden august bliver september.