• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCK’er efter nedtur: Det egner sig ikke til tv

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København røg sensationelt ud af pokalturneringen onsdag aften. Her er Nicolai Boilesens reaktion på nederlaget.

Af Victor Risager

FC København løb ind i en gedigen nedtur onsdag aften, hvor de tabte til Nykøbing FC og røg ud af den danske pokalturnering allerede i tredje runde. Som om det ikke var slemt nok, tabte FC København endda med hele 0-3.

Det nederlag kommer få dage, efter at københavnerne tabte topbraget i Superligaen mod FC Midtjylland, og de seneste dage har givet stof til eftertanke i klubben.

Det siger forsvarsprofilen Nicolai Boilesen til DR2 umiddelbart efter kampen.

- Det er et reality-check i forhold til, at det er gået godt i lang tid, men når vi leverer som i de seneste kampe, kommer vi ikke sovende til det. Det er et wakeupcall om, at vi skal gøre alt 110 procent, ellers får vi det svært, uanset hvilket hold vi møder. Vi red på en bølge, men det momentum og den bølge er vist forsvundet, siger Nicolai Boilesen til DR2.

Kort efter slutfløjt var Nicolai Boilesen også nede og snakke med nogle af de mange medrejsende FC København-fans, men han vil ikke afsløre for meget af indholdet af den snak.

- Det tror jeg ikke egner sig til tv. Ja, jeg har ikke noget imod at tage ansvar for det.  Vi spillede forfærdeligt. Jeg er en af lederne på holdet, og det var ikke godt nok i dag. Der er ikke så meget at sige til det. Jeg prøvede at indrømme over for dem, at det ikke var godt nok, men stadig sige tak for, at de er kommet. Men det var ikke meget respons, jeg fik i hvert fald, siger han.

FC København skal i weekenden møde FC Nordsjælland i ligaen på udebane. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020