Video : Tipsbladet
Superliga

FCK'er roser BIF'er: Aldrig set ham miste bolden

Marko Stamenic og Joe Bell er landsmænd, men søndag er de rivaler, når FC København og Brøndby tørner sammen.

Søndag er Marko Stamenic og Joe Bell rivaler, når FC København og Brøndby IF tørner sammen i sæsonens første derby. I landskampspauserne spiller de side om side på midtbanen på New Zealands landshold.

Sådan er fodboldverdenen så forunderlig, og det er pudsigt, at to spillere fra New Zealand, som ligger 18.000 kilometer fra Danmark, kan stå direkte over for hinanden i et derby i den danske hovedstad. 

Selv om Stamenic og Bell er landsmænd og bor i den samme by, ser de ikke noget til hinanden i Danmark.

- Vi har det rigtig godt sammen, når vi er med landsholdet, men jeg har faktisk ikke tilbragt tid sammen med ham udenfor banen her i København, siger Marko Stamenic til Tipsbladet og fortsætter:

- Det er selvfølgelig lidt specielt, at vi tørner ud for FC København og Brøndby, som er så store rivaler, men derfor kan vi selvfølgelig godt have et fint forhold til hinanden, og det har vi. Men når vi mødes på banen, kan jeg garantere, at vi ikke er venner.

FC København-spilleren fastslår, at han har stor respekt for Joe Bell, der er tre år ældre end ham. Brøndby-profilen er noteret for en enkelt landskamp mere end Stamenic.

- Han er en rigtig god spiller. Jeg tror aldrig, jeg har set ham miste bolden. Han er fysisk stærk, og han er en klog spiller. Det bliver meget interessant at spille mod Joe, og jeg tror, at han har det på samme måde, fastslår Stamenic.

Der er kickoff mellem FC København og Brøndby IF søndag klokken 16.00.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.