• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ifølge Peter Kjær har FCK ikke scoret nok mål, og de faste støtter på holdet ikke har levet op til niveauet, der kræves i en mesterskabskamp.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Søndag fik Superligaen et nyt førerhold i sæsonens næstsidste spillerunde, da FC København tabte til FC Midtjylland, og FC Nordsjælland samtidigt vandt over Brøndby.

Det betyder, at Farum-klubben har alle muligheder for et sensationelt dansk mesterskab, når sidste spillerunde skydes i gang onsdag kl. 20. Og det ser rigtig godt ud for FC Nordsjælland, der efter sejren over Brøndby nu har to point ned til de forsvarende danske mestre fra FC København.

FC Nordsjælland har lukreret på gummiben fra FC Københavns side, der kun har fået to point i de seneste fire kampe. Og ifølge Peter Kjær, ekspertkommentator på 3+, så har københavnerne simpelthen ikke udnyttede sine chancer i offensiven.

- De har ikke lavet nok mål. De har scoret fire mål i de seneste fire kampe, og det er i underkanten, når man ser, hvor mange chancer de skaber. Jeg synes, den afgørende kamp var mod FC Nordsjælland, og hvis man ikke udnytter sine muligheder, som de ikke gjorde der, så vil holdene bag selvfølgelig indhente point, siger Kjær til tipsbladet.dk.

Desuden peger han på, at de sikre kræfter på mandskabet har fejlet.

- Man kan sige, at de fast støtter heller ikke har levet op til det niveau, der kræves. Johan Willand, der normalt er en de sikreste på holdet, så lidt skidt ud ved Midtjyllands scoring, og når de faste støtter ikke leverer, så har det en påvirkning. Det er få spillere, som har spillet op til deres niveau for FC København i denne sæson, siger han, men han påpeger også, at der stadig er én spillerunde tilbage.

- Men man er også lige nødt til at holde vejret, fordi der er trods alt en sidste spillerunde, hvor FCK kan vinde mesterskabet, og gør man det, så har man vundet The Double. Men jeg vil sige, at selvom det lykkes at vinde mesterskabet, har der været for mange spørgsmål at stille omkring FCK i denne sæson, slutter han.