• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

FCM-angriber om slemt skadesforløb: Den første måned var den sværeste

Artem Dovbyk åbner op om en sæson, der blev plaget af en korsbåndsskade til FCM-angriberen. Hans første længere skade i karrieren.

Af Nicklas Grodt Degn

Efter en sæson, der på det individuelt plan blev til glemmebogen på grund af en korsbåndsskade, er FCM’s unge ukrainske angriber Artem Dovbyk igen kampdygtig.

Dovbyk nåede i sit comeback mod slutningen af sæson både at score fire mål i fire reserveholdskampe og optræde i pokalfinalen for FC Midtjylland. Han er nu igen klar efter den skade, der var den første alvorlige skade i den 21-åriges karriere.

- Jeg havde kun en ting i hovedet. At komme i god form og begynde at spille fodbold så hurtigt som muligt. Jeg har aldrig haft så lang en pause i min karriere. Før dette var alle mine skader på omkring en uge og ikke længere. Denne gang tog det otte måneder, og jeg vidste ikke, hvordan man accepterede det. Den første måned var den sværeste, jeg forstod ikke, hvad der foregik, siger Artem Dovbyk til FC Midtjyllands hjemmeside.

Dovbyk kom til FC Midtjylland fra ukrainske Dnipro i januar 2018. I sin første halvsæson i Herning spillede han 10 Superliga-kampe og scorede et enkelt mål.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus