• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCM-boss fremhæver to offensive talenter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Svend Graversen fremhæver to offensive talenter i sin dom af transfervinduet.

Af Victor Risager

Hvem skal score FC Midtjyllands mål i foråret? Det er det store spørgsmål, efter at “ulvene” i transfervinduet afskibede Anders Dreyer, Evander og Sory Kaba, der scorede henholdsvis flest, tredjeflest og femteflest mål for midtjyderne i efteråret.

På transfervinduets sidste dag fik FCM imidlertid hentet en angriber i Astrit Selmani, der skal være med til at udfylde hullet i offensiven.

Og over for FCM’s hjemmeside fremhæver Svend Graversen, sportschef i klubben, også et par af klubbens egne spillere, navnligt to talenter i Valdemar Byskov og Frederik Heiselberg, når han analyserer transfervinduet. 

- Vi har landet en aftale med en landsholdsspiller i form af Astrit Selmani. Han figurerede højt i Smartodds-systemet, da han spillede i Hammarby. Han er en angriber med klassiske FCM-dyder; en aggressiv og utroligt dygtig presspiller, som scorede hyppigt i Sverige.

- Derudover er Júnior (Brumado) snart tilbage. Han er langt i sin genoptræning og ser skarpere ud end nogensinde. Valdemar Byskov og Frederik Heiselberg har allerede vist sig flot frem i opstarten, ligesom Gustav Isaksen skal ind og udnytte sit fulde potentiale. Vi har en række spillere, som står på rampen til et stort gennembrud, siger Svend Graversen til fcm.dk.

Valdemar Byskov, 18 år, har strålet for FCM i U19-ligaen og fik i efteråret debut for midtjyderne. Frederik Heiselberg, 19 år, i efteråret var udlejet til FC Fredericia, før han i januar blev kaldt tilbage til FCM. Begge har spillet i “ulvenes” træningskampe denne vinter.

FCM indleder foråret i Superligaen mod Viborg FF den 20. februar.