Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-boss jubler: Der skal store penge til

FC Midtjylland overvintrer på Superligaens førsteplads, og sportschefen er meget, meget tilfreds med sin trup.

Tipsbladet i Herning

Efter otte runder i Superligen lignede FC Midtjylland ikke et hold, der skulle spille med i toppen af Superligaen, men siden har klubben fra Ikast og Herning lavet det ene store resultat efter det andet, og nu overvintrer sidste sæsons nummer syv på rækkens førsteplads.

FC Midtjylland fik det til at spille med alle individualisterne og kan se tilbage på et efterår, hvor Dario Osorio, Franculino med flere viste gode ting, efter FCM hentede dem til klubben i sommer.

Så det er ikke den store overraskelse, at sportschef Svend Graversen efter sejren over Viborg FF gjorde en dyd ud af at sige, at man vil gøre meget for at holde fast på stammen på førsteholdet.

- Der er nogle, der ikke helt spiller nok. Det skal vi kigge på, for de har også deres karrierer at tænke på. Der har vi en god snak med nogle af spillerne, og så må vi se, hvad der sker.

- Vi er aldrig blinde for, at hvis vi kan forstærke os, så gør vi det. Men vi har den trup, vi gerne vil stå med, siger Svend Graversen til den fremmødte presse i Herning og fastslår, at det bliver dyrt at købe en af FCM's profiler i januar:

- Kommer der nogen og lægger store penge, så (kan det ske), men der skal også virkelig store penge til.

I det hele taget har FCM-truppen gjort det godt, hvor også spillere som Cho Gue-sung og Kristoffer Olsson har haft vigtige roller i FCM's offensiv. Og også Oliver Sørensen har løftet sit spil og er begyndt at lave mål.

FC Midtjylland indleder forårssæsonen med et opgør ude mod Brøndby IF, som man er to point foran i tabellen. Det er en kamp mellem rækkens nummer et og to.