Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-direktør giver igen: Det ser ud til at Ståle fucking cares

FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen svarer igen på Ståle Solbakkens bemærkning om, at der ikke er særlig meget tryk på midtjyderne.

Det er efterhånden ved at være en tilbagevendende begivenhed, at FC Københavns manager, Ståle Solbakken, kommer med et par stik til klubbens rivaler fra FC Midtjylland, ligesom der også kan komme noget den anden vej.

Denne gang har nordmanden i et interview med Ekstra Bladet peget på, at han ikke mener, at der er nogen udenfor Herning, som går op i, hvad der sker i den midtjyske mesterklub. 

Samtidig sammenligner han midtjyderne med sin gamle klub AaB, hvor der ifølge Ståle Solbakken er meget mere tryk på, fordi den nordjyske klub er hele deres landsdels klub.

Læs også:Solbakken stikker til FCM: Who fucking cares uden for Herning?

Det er nogle udmeldinger, som FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen nu har reageret på.

- Ja, Ståle ser ud til at fucking Cares..Virker til han taler og drømmer mere om FCM end om noget andet. Vi sælger for øvrigt mange flere sæsonkort og fodboldtrøjer end hans gamle klub AaB og har flere tilskuere og seere, skriver Jørgensen på sin Twitter-profil.

Endvidere fastslår FCM-direktøren i et svar til en anden bruger, at Ståle Solbakken enten ikke ved, at FCM er foran AaB'erne på alle tænkelige parametre - eller at han ganske enkelt fordrejer sandheden.

Læs også:Færdig i FCK: Michael Santos nærmer sig skifte til spansk klub


Læs også:Skadesplaget FCK-stjerne klar igen: Glæder mig

Læs også:Optakt: OB - FC København

Læs også:Sisto styrer presset væk: Jeg skal selv invitere det ind