• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM er på træningslejr: Her har de valgt at tage hen

Foto: Getty Images

FC Midtjylland er denne gang på træningslejr i et noget koldere sted end normalt.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland tager som regel en tur sydpå i en periode af Superligaens vinterpause for at være på træningslejr. Sådan er det ikke i år, så i stedet har man taget et mere lokalt valg for træningslejren.

Det fortæller assistenttræner Kristian Bach Bak om i et interview på FCM's hjemmeside, hvor der bliver peget på, at man nu har slået lejr på Hotel Eyde, som holder til på gågaden i Herning.

Læs også:AaB har fået norsk offensivspiller på radaren

- Vi plejer jo at være afsted i 10-14 dage sydpå på træningslejr. Den taktiske træning, hvor spillerne står mere stille, er selvfølgelig lidt nemmere i varmen og solen, men sådan er det. Vi har en masse gode træningspas og får det bedste ud af det, siger han og fortsætter:

- På hotellet kan vi holde nogle møder i små grupper med fokus på det taktiske. Vi bruger video til at visualisere vores idéer og har generelt nogle snakke om, hvad vi gerne vil på banen, hvor der selvfølgelig er nogle fokuspunkter frem mod foråret, lyder det fra Kristian Bach Bak.

Læs også:Brøndby og FCM kæmper med Juventus om norsk stjerneskud

Opholdet på hotellet kommer til at vare fra fredag til søndag, og det giver mulighed for truppen at se mere til hinanden end de timer, som de er samlet til klubbens træninger.

- Det er også vigtigt med socialt samvær, så vidt det er muligt for tiden. Vi har nærmest ikke set hinanden udover på træningsbanen, så det er dejligt, at vi kan lave bare lidt sammen, siger FCM-assistenten.

Søndag slutter den korte træningslejr af med en test mod AaB, hvor man spiller to gange 60 minutter plus 45 minutter, hvor de to holds U19-hold kommer i aktion.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Medie: Forsvarsspiller på vej væk fra FC Midtjylland

Læs også:Keeper imponerer FCM: Har taget større skridt, end mange regnede med

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus