FCM får point i Farum efter sent VAR-drama

FC Midtjylland fik dybt inde i overtiden udlignet til 1-1 mod FCN på et straffespark efter et VAR-tjek.

Der var stort drama på Right to Dream Park søndag, da FC Nordsjælland måtte nøjes med 1-1 mod FC Midtjylland på hjemmebane.

Et straffespark dybt inde i overtiden gav nemlig FCM-profilen Evander chancen for at udligne til 1-1, og det fik brasilianeren gjort.

Det var dog ikke et sprudlende opgør, som fandt sted i niende spillerunde af Superligaen, da begge mandskaber valgte at stå langt tilbage og ellers blot spille bolden rundt.

FCN fik dog nettet til at blafre i første halvleg, hvor Ernest Nuamah kom på tavlen, men han mistede dog sin matchvinder-titel i overtiden.

FC Nordsjælland er fortsat rækkens tophold med nu 20 point. FC Midtjylland er placeret i den nederste halvdel med ti point.

Den taktiske affære, hvor begge hold forsøgte at holde fast i bolden, medførte, at det var en chancefattig indledning.

Efter 15 minutter fandt FCN-keeper Andreas Hansen dog opskriften på succes, da han slog en lang bold ned mod en fremadstormende Oliver Rose-Villadsen.

FCN-backen leverede en sublim tæmning og valgte hurtigt at smide den videre ind til Ernest Nuamah i feltet, og så var FCN foran med 1-0.

Gæsterne havde svært ved at skabe chancer, da spillet var alt for langsomt.

Men efter 33 minutter viste midtjyderne dog tænder, da Anders Dreyer kom fri i feltet. Skarpheden havde det offensive es dog glemt hjemme i Herning, da forsøget fløj langt over mål.

Efter pausen var Mads Hansen tæt på at skabe stor jubel, da FCN-angriberen blev spillet fri i bagrummet. En stor redning fra Jonas Lössl holdt dog FCM inde i kampen.

FCM jagtede den vigtige udligning, men Albert Capellas mandskab var ufarligt søndag.

I overtiden fik gæsterne dog et straffespark efter et stort VAR-drama. FCN-stopperen Adamo Nagalo ramte nemlig bolden med armen, og så kunne Evander udligne til slutresultatet 1-1 fra pletten.