Foto: IMAGO
Superliga

FCM interesseret i tårnhøj Bundesliga-angriber

Tårnhøj tysk angriber meldes på blokken i FC Midtjylland.

FC Midtjylland råder over adskillige dygtige angribere i Cho Gue-sung, Franculino og Ola Brynhildsen - men det holder tilsyneladende ikke “ulvene” fra at holde øje med andre spidsangribere.

I hvert fald skriver den tyske avis BILD, at FC Midtjylland viser interesse for tårnhøje Nick Woltemade.

Nick Woltemade er 22 år, angriber, 198 centimeter høj og spiller for Werder Bremen. I den indeværende sæson har han spillet 479 minutter fordelt på 19 ligakampe uden at score.

Til sommer udløber hans kontrakt med Werder Bremen, så FC Midtjylland vil kunne hente ham på en fri transfer, hvis interessen bliver så konkret. "Ulvene" har dog en håndfuld angribere på nuværende tidspunkt, så en signing af Woltemade kunne meget vel være i tilfælde af, at FC Midtjylland forventer et salg af en af sine øvrige angribere.  

Dog er midtjyderne ikke den eneste klub, der viser interesse for den høje tysker, for belgiske Union Saint-Gilloise har også kig på Woltemade, skriver BILD. 

Mens Nick Woltemade ikke har scoret i indeværende sæson, viste han sig særdeles målfarlig i ungdomsrækkerne for Werder Bremen, og i sidste sæson storspillede han i 3. Liga som lejesvend hos SV Elversberg. Her blev det til imponerende 17 mål og 10 assister i 35 kampe.