Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-keeper: Svingende? Nej, den køber jeg ikke

FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl mener ikke, man kan betegne "ulvenes" sæsonstart som svingende.

FC Midtjylland har spillet 11 kampe i denne sæson. Fem af dem er endt med et nederlag, fem er endt med en sejr, mens den første playoff-kamp til Conference League mod Legia Warszawa endte 3-3.

Mange vil betegne det som en svingende sæsonstart, og netop "svingende" er da også det ord, Tipsbladets udsendte bruger, da vi mandag møder FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl på "ulvenes" træningsanlæg i Ikast.

Han vil imidlertid ikke gå med på den galej.

- Det er din vurdering, at det har været svingende, siger Jonas Lössl til Tipsbladet.

I har vundet fem kampe og tabt fem kampe - det er vel meget svingende?

- Det ved jeg ikke, om jeg vil medgive. Det er en proces, og vi har rigtig mange nye spillere. Resultatmæssigt ville vi gerne have vundet flere, men jeg køber ikke præmissen, at det har været svingende. 

FCM-keeperen ser ingen grund til at male fanden på væggen grundet en sæsonstart, der foreløbig har efterladt FC Midtjylland seks point efter FC København og FC Nordsjælland. 

- Jeg er ikke bekymret. Fodbold er så fantastisk, at det er et øjebliksbillede, som alle lægger vægt på. Der er sket en stor oprustning i klubben, og det tager - desværre - noget tid. Jeg er fortrøstningsfuld, fastslår Lössl.

Torsdag venter returkampen mod Legia Warszawa i Conference League, og her kan midtjyderne sikre sig deltagelse i gruppespillet med en sejr i den polske hovedstad. Jonas Lössl kalder opgøret "afgørende for om FC Midtjyllands sæsonstart har været god eller dårlig".

Det første opgør endte med en målfest i Herning, og Lössl er sikker på, at FC Midtjylland kan gøre en god figur i Polen. 

- De går lidt over grænsen engang imellem, så det handler om at holde hovedet koldt og spille med god energi. Jeg synes også, de er til at snakke med bagved. Jeg synes ikke, de var hamrende dygtige i deres eget felt, lyder det fra målmanden. 

Jonas Lössl var på bænken med en mindre skade, da FC Midtjylland søndag tabte 0-3 til FC Nordsjælland. Han melder sig klar til torsdagens opgør.