• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCM-målscorer med selvtillid: Vi skal banke FCK

Foto: René Schütze/Getty Images

FC Midtjylland vil gerne toppe Superligaen, når året er omme, så torsdagens målscorer håber, at holdet banker FC København på søndag.

Af Anders Dehn

De vigtige kampe kommer som perler på en snor for FC Midtjylland i øjeblikket. Torsdag aften åbnede holdet sin Europa League-sæson mod Ludogorets, og allerede søndag venter endnu et af de opgør, som spillere, trænere og fans ser frem til.

FCM gæster FC København i Parken til en direkte duel om Superligaens førsteplads. Der er samtidig udsolgt, så nationalarenaen kommer til at være fyldt til rundens storkamp.

Gustav Isaksen, som scorede FC Midtjyllands mål i 1-1-kampen mod Ludogorets, er fuld af selvtillid forud for FCK-duellen. 

- Lige nu tænker jeg på, at vi skal videre fra gruppespillet og så banke FCK på søndag. Det ville være helt kanon. Og så håber jeg, vi kan ligge nummer ét, når vi går på vinterferie. Det er i hvert fald hovedsageligt målet lige nu, siger han til FCMTV og uddyber om opgøret mod FCK:

- Vi bliver nødt til at forberede os godt. Vi ved, at de også er i en god form lige nu, så det bliver en fed kamp, og jeg glæder mig helt vildt.

FC Midtjylland har vundet tre, spillet én uafgjort og tabt en enkelt kamp i sine fem seneste af slagsen i alle turneringer. Til sammenligning har FC København vundet ni kampe på stribe og endnu ikke tabt i denne sæson.

Forud for topopgøret fører FCK Superligaen med to point ned til FC MIdtjylland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020