• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Sylvester Igboun føler, at han har aftjent sin værnepligt i FC Midtjylland. Nu vil han gerne prøve noget nyt og noget større.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har i årenes løb hevet en del nigerianere ind fra højre, men det er langtfra dem alle sammen, der har slået igennem i Danmark. En der dog har gjort det meget pænt, er angriberen Sylvester Igboun.

For godt seks år siden skiftede nigerianeren til FC Midtjylland fra midtjydernes rugekasse-klub FC Ebedei, og som tiden er gået, er Igboun blevet en større og større del af FCM-holdet. I alt er det blevet til 60 kampe og 14 scoringer i ulveklæder for den 21-årige angriber.

Men her må det også gerne stoppe ifølge nigerianeren. Han håber nemlig på at blive skudt af sted i løbet af sommerens transfervindue.

- Jeg ved ikke, om jeg forlader FCM. Transfervinduet er åbent, og alt kan ske. Min agent har fortalt mig, at flere klubber har henvendt sig, og i vores seneste kamp var scouts fra to klubber på plads for at følge mig, siger Sylvester Igboun til allnigeriasoccer.com og tilføjer, at han håber, at en ny klub vil ofre penge på ham.

- Jeg håber, at der dukker noget op. Jeg synes, jeg har gjort tilstrækkeligt til at spille for et større hold end dette.

Angiveligt skulle der være interesse for Sylvester Igboun fra klubber i Tyskland, Frankrig og Belgien. Angriberens konktrakt med FC Midtjylland løber endnu et år.