Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-profiler: Det var overvældende - tak til alle

FCM-spillerne kæmpede i fællesskab for Kristoffer Olsson, og det gav sejr over FCK, siger profiler.

FC Midtjylland-spillerne Mads Bech Sørensen og Jonas Lössl er stolte af, hvordan spillerne i superligaklubben har håndteret den seneste periode, efter at de fandt ud af, at holdkammeraten Kristoffer Olsson er i respirator med en sygdom relateret til hjernen.

Situationen har bragt spillerne tættere sammen, og det var en af nøglerne til fredagens vigtige 2-0-sejr over FC København i Superligaen.

Præstationen viser noget om holdets karakter, siger midtjydernes første målscorer, Mads Bech Sørensen, til Viaplay.

- Det viser, vi har et rigtigt stærkt sammenhold. Vi står sammen, når det er svært. Det viste vi igen i dag. Stor cadeau til hele holdet og trænerteamet, siger Mads Bech Sørensen.

Jonas Lössl måtte diske op med pragtredninger i anden halvleg for at bevare føringen.

FCM-målmanden var overvældet, da kampen blev stoppet efter otte minutters spil, så spillere, dommere og tilskuere kunne vise støtte til Olsson med et minuts applaus.

- Det var overvældende. Der skal lyde en stor tak til alle på stadion, også FCK's fans og FCK's spillertrup. Det betød rigtig meget for os med den støtte, der blev sendt til Kristoffer Olsson.

- Det har fyldt rigtig meget for os i den her uge, og det har været vigtigt at give plads til forskellige reaktioner.

- Vi har et rigtig godt sammenhold, og det har vi arbejdet meget på. To plus to skal ikke give fire hos os, det skal give fem, siger Jonas Lössl til Viaplay.

Kristoffer Olsson har ikke været ved bevidsthed, siden han faldt om i sit hjem 20. februar.

/ritzau/