• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FCM sprænger banken: Køber dyr midtbanespiller

Foto: Getty Images

FC Midtjylland har valgt at indløse købsoptionen på Emiliano Martinez ifølge Ekstra Bladet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC Midtjylland hev lidt af en kanin op af hatten, da man i transfervinduets sidste timer lejede Emiliano Martinez i RB Bragantino

Han har vist sig at være den helt rigtige afløser for Raphael Onyedika. Derfor har man i FC Midtjylland valgt at sprænge banken for at sikre sig den dygtige midtbanespiller på en permanent aftale.

Det skriver Ekstra Bladet.

Dermed løber det samlede beløb, som man betaler for Emiliano Martinez op i 30 millioner kroner, da man også betalte 7,5 millioner kroner for at leje ham i RB Bragantino.

FC Midtjylland har med aftalen sikret sig en af sommerens to lejede spillere på en permanet aftale. Der er dog ikke noget som ifølge Ekstra Bladet peger i retning af, at man vil indløse Kristoffer Olssons købsoption.

Der kommer ellers penge nok i kassen, da man inden længe sender Evander afsted til Portland Timber for et beløb i omegnen af 75 millioner kroner.

Emiliano Martinez, 23 år, er, foruden en vigtig brik i Albert Capellas' system, også et stort salgsaktiv på et senere tidspunkt. Derfor giver det på alle måder mening, at man har landet en permanent aftale.

16 gange har han optrådt for FC Midtjylland, hvor det er blevet til en enkelt scoring i Europa League.