Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-stopper er sikker: Vi er mesterskabsfavoritter

Mads Bech Sørensen har også et godt billede af, hvad det vil kræves at gå hele vejen.

FC Midtjylland parkerede på førstepladsen i Superligaen, da vinterpausen satte ind, og hvis man spørger forsvarsspilleren Mads Bech Sørensen, så er der gode muligheder for at de kommer til at holde fast i den position, når turneringen er færdigspillet.

Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Jeg synes, at vi har en stærk trup. Jeg synes, at vi sluttede efteråret rigtig godt af, så jeg vil bestemt mene, at vi har en god chance, siger Mads Bech, der ikke er bleg for at udpege, hvem der er favoritterne til at løbe med mesterskabet:

- Lige nu vil jeg mene, at vi er det, ja, lyder det fra FCM-midterforsvareren.

Derudover ser han både Brøndby og FC København som gode hold, og han tror på, at det bliver både tæt og spændende i foråret, hvor medaljerne skal fordeles. Og hvis det skal blive til guld for FCM, så er han klar over, hvad der skal til.

- Det kræver, at vi holder et højt bund-niveau. Det, tror jeg, er det vigtigte i sådan en mesterskabskamp. Det er, at vi ikke må svinge for meget i niveau. Vi skal holde et rigtigt højt bundniveau, fortæller Mads Bech.

Endvidere bemærker han, at de i efterårssæsonen havde kampe, der var knap så gode, men her lykkedes det alligevel for dem enten at tage et point eller endda vinde opgøret.

I videoen øverst i artiklen kan man også høre ham komme ind på konkurrencen om spilletid i det centrale forsvar.