FCM taber terræn i mesterskabskamp med nullert mod BIF

Efter 0-0 hjemme mod Brøndby er FC Midtjylland nu kun ni point foran FC København i mesterskabsduellen.

FC Midtjyllands forspring til FC København er reduceret til ni point.

FCM spillede torsdag således 0-0 hjemme mod Brøndby i anden runde af 3F Superligaens mesterskabsspil, mens FCK onsdag vandt 2-0 hjemme over AaB.

Begge hold kæmpede med at få spillet til at flyde, og især Brøndby kæmpede også med at skabe chancer.

Midtjylland var bedst i kampen og lykkedes også et par gange med at skabe farlige muligheder, men holdet havde ikke den nødvendige skarphed for at tage sejren.

Derudover var Brøndbys defensiv også dygtig til at lukke ned for hjemmeholdets offensive profiler.

Midtjylland indtager fortsat førstepladsen i tabellen med 69 point for 28 kampe, men nu kun med ni point ned til FC København på andenpladsen.

Brøndby er stadig på fjerdepladsen med 44 point for 28 kampe.

FC Midtjylland er normalt farlig på dødbolde, og dem fik hjemmeholdet også en masse af i de første 45 minutter.

De blev dog aldrig omsat til mål.

Brøndbys offensiv sprudlede ikke ligefrem, og derfor skabte holdet heller ikke de store chancer.

Halvlegens største chance tilfaldt FCM's Sory Kaba i det 41. minut.

Bolden blev headet på tværs i feltet, men selv om den store angriber kastede sig efter den løse bold, nåede han den lige akkurat ikke.

I anden halvleg var hjemmeholdet mest på bolden, men Brøndby afviste som regel, når midtjyderne kom op omkring feltet.

To gange i kampens sidste kvarter var FCM meget tæt på at få bolden i mål, da både Lasse Vibe og Anders Dreyer havde store muligheder.

Men de to offensivspillere missede begge chancen for at blive matchvinder.