FCM tæt på lejeaftale med svensk landsholdsspiller
Foto: Getty Images
Superliga

FCM tæt på lejeaftale med svensk landsholdsspiller

FC Midtjylland ser ud til at hente svenske Kristoffer Olsson, der er undtaget fra træning i Anderlecht i dag og i stedet er på vej til Jylland for at indgå en aftale med de danske vicemestre.

Svenske Kristoffer Olssons første ophold i FC Midtjylland endte frustrerende, da han i 2017 rykkede tilbage til svensk fodbold med en transfer til AIK Stockholm.

Siden har Olsson, der spillede ungdomsfodbold i Arsenal, fået en stor karriere på det svenske landshold og i russiske FK Krasnodar og siden sidste sommer Anderlecht.

Onsdag formiddag kunne B.T som de første fortælle, at Kristoffer Olsson er på vej til FC Midtjylland, oplysninger Tipsbladet kan bekræfte.

Der mangler ifølge Tipsbladets oplysninger afsluttende forhandlinger, men det forventes at falde på plads. Og det ender ifølge Tipsbladets oplysninger med en lejeaftale.

FC Midtjylland og Anderlecht har rammerne klar til en lejeaftale, der sender midtbanespilleren til Danmark her på deadlinedag.

Olsson har kontrakt i Anderlecht i tre år til og har døjet med at komme i den ny cheftræner Felice Mazzùs idealopstilling.

Kristoffer Olsson har spillet det meste af karrieren som otter, det vil sige en 50/50-midtbanespiller med opgaver såvel offensivt som defensivt, så døren er stadig åben for en decideret sekser i FC Midtjylland eller én til otter, hvilket vil passe i Albert Capellas' for FC Midtjylland nye formation 4-3-3.

FC Midtjylland har også snørren ude efter en forward, da man frygter for en skadespause til Júnior Brumado, der måtte udgå af kampen mod Brøndby mandag aften med det, der lignede en knæskade.

Kristoffer Olsson spillede 50 Superliga-kampe i sit første ophold i FC Midtjylland, der først leje Olsson af Arsenal i september 2014 og siden købte svenskeren fri af London-klubben.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.