• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

FCM-træner og ekspert sviner hinanden: Usagligt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Henrik Jensen og Jesper Thygesen var ikke de bedste venner efter FC Midtjyllands nedtur mod AC Horsens.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Midtjylland kollapsede fredag for anden runde i træk, da sidste sæsons sølvvindere i udekampen mod AC Horsens smed en 3-0-føring, akkurat ligesom i sidste uges udekamp mod Lyngby. 

Og i studiet efter slutfløjtet blev der så udvekslet stikpiller mellem FC Midtjylland-cheftræner Henrik Jensen og TV3 Sport-ekspert Jesper Thygesen, efter at Thygesen gik hårdt til den midlertidige cheftræner. 

- I er foran 3-0 og får 3-3, mod de to oprykkere. Noget, der ikke er sket nogensinde før i historien, at en titelbejler sætter to gange 3-0 over styr. Jeg tænker, at det bliver pinligt nu. Det bliver pinligt for klubben, det bliver pinligt for spillerne og det bliver pinligt for dig og for hele staben. Hvordan er det at stå... velkommen til Superligaen, har jeg lyst til at sige. Altså, den er hård, den her fødsel. Men hvordan er det at stå med ansvaret for det, der sker? spurgte Jesper Thygesen således. 

Henrik Jensen forsøgte herefter at svare på kritikken.

- Altså, om det er pinligt eller ikke pinligt, det..., lød det således fra træneren, der dog hurtigt blev afbrudt.

- Det er pinligt, skød Jesper Thygesen således kontant ind. 

Herefter valgte Henrik Jensen så at give kommentatoren lidt igen.

- Ja, ja, men det er så din udlægning. Det synes jeg er en usaglig udlægning. Og en tynd analyse også, hvis jeg skal være helt ærlig, lød det således fra FC Midtjylland-træneren. 

Jesper Thygesen var dog fast besluttet på at få Henrik Jensen til at forholde sig til de to nedture mod Lyngby og Horsens.  

- Det er ikke nogen analyse. Vi snakker om, at du står i spidsen for et af de allerstørste hold, og I smider to gange 3-0. Det er pinligt. Og så spørger jeg, hvordan er det at have ansvaret for det? spurgte kommentatoren således.

Henrik Jensen forsøgte herefter igen at svare. 

- Det er din udlægning. 3-0 og 3-0, det kan vi godt sige, at det er en analyse, og selvfølgelig hænger det sammen. Men jeg synes, at der er så mange begivenheder i den her kamp, der ikke...

Jesper Thygesen skar dog herefter igennem igen.

- Hvordan er det at stå i spidsen for noget, der kikser på den måde? spurgte kommentatoren således. 

Herefter erkendte Henrik Jensen, at de to formøblede sejre selvfølgelig nu må give anledning til selvransagelse hos midtjyderne. 

- Jeg ærgrer mig over den her kamp i dag, det sagde jeg også lige før. Vi er enormt skuffede over den her kamp, at vi smider det i anden halvleg. Det er ærgerligt, og vi må kigge indad alle sammen. Spillere og trænere. Det er sådan, jeg har det omkring det. Vi møder ind i morgen, og så må vi kigge på tingene en gang til. Lige nu er er der rigtig mange følelser i spil, og det skal vi passe på, at vi ikke lader os påvirke for meget af, sagde Henrik Jensen således.

FC Midtjyllands næste kamp i Superligaen er på næste lørdag, hvor man får besøg af AGF.

Se hele udvekslingen mellem Henrik Jensen og Jesper Thygesen i afspilleren øverst i artiklen. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.