• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sebastian Stanbury og Oliver Okstrøm

FCM-træner tryg: FCK kan slå indlæg indtil jul

Foto: Getty Images

FC Københavns indlæg var guf for det midtjyske forsvar søndag aften.

Af Sebastian Stanbury og Oliver Okstrøm

FC Midtjylland måtte spille i undertal i godt 70 minutter alt i alt i udekampen mod FC København søndag aften. Alligevel endte det med en midtjysk sejr på 1-0 i en kamp, hvor defensiven stod enormt stærkt.

FCM-cheftræner Bo Henriksen mener i den forbindelse, at de mange FCK-indlæg i kampen ikke ville betyde noget uanset hvor meget de prøvede. Det fortæller han den fremmødte presse efter opgøret.

- Vi har tre stoppere, der er rigtig gode på låget, og vi har en målmand, der er to meter høj, så de kunne slå indlæg fra nu af til juleaften uden at de bliver voldsomt farlige. Også selvom de smider Kamil Wilczek og alle mulige andre ind. 

- Så det var sådan set gameplanen. Vi har bare usikre om, hvem vi skulle tage ud af Pione, Junior og Isaksen. Det var sådan lidt 'flip a coin', siger Bo Henriksen, som ikke tæller en eneste kæmpechance til FCK.

Endvidere får han også nævnt, at de spillere, som er foran Erik Sviatchenko på det danske landsholm må være voldsomt gode.

Selvom Bo Henriksen tidligere kun har været i AC Horsens som manager i Superligaen, så er det nu tredje gang i træk, at han vinder med sit hold over FCK i Parken. Denne gang var det dog noget specielt, erkender han.

- Jeg er træt, men jeg er glad. Det er bare en fed dag. Jeg har gode oplevelser i Parken, men den her var den største, fastslår Bo Henriksen, som understreger, at det også var hans første topkamp mellem FCK og FCM.

Det røde kort til Evander kommer til at koste ham en stor bøde. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020