Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-unge til gamle: Viser dem hvordan man fester

Oliver Sørensen og Victor Bak var klar til fest, da de med guldmedaljer om halsen fortalte om FC Midtjyllands dramatiske mesterskab.

HERNING (Tipsbladet): Oliver Sørensen var ved at blive dagens meget uheldige helt, da han på bizar vis scorede selvmål efter at være sprintet hjem for at redde holdet fra en Silkeborg-kontra.

Nede 0-2 var FC Midtjylland i knibe, men på syv vilde minutter fik man vendt kampen til 3-2 lige efter pausen, og så betød Silkeborgs udligning ikke noget, da AGF's Patrick Mortensen slukkede gulddrømmen i Brøndby med 3-2-målet et kvarter før tid i en kamp, der i den grad tjente århusianerne til ære på samme måde, som SIF gav alt for at genere FCM.

Efter guldfejring på banen, i fanzonen og i omklædningsrummet havde Oliver Sørensen og Victor Bak tid til en snak med Tipsbladet og bold.dk, og de to FCM-talenters gode humør var ikke til at tage fejl af.

- Det skal lige til gennemlæsning hos Mads Hviid [FCM's pressechef] for en sikkerheds skyld, sagde Oliver Sørensen med et bredt smil.

- Vi havde så mange chancer for at komme foran. Og så kom vi bagud. Tonni får scoret et godt mål, jeg laver et selvmål. Så kom Aral ind og var magisk, og han fik vendt det hele, siger Oliver Sørensen, der var overbevist om, at der ventede en god aften.

- Altså, Jonas Lössl betaler hele aftenen, så det er fint, siger Oliver Sørensen.

- Nej, det ved jeg ikke, om han har sagt, svarer Victor Bak.

- Jamen det er sådan det bliver. Så giver jeg noget på et tidspunkt. Men jeg skylder, siger Oliver Sørensen.

De gamle skal vel have lidt hjælp af jer til, hvor man skal i byen?
- Vi skal vise dem, hvordan vi fester, siger Oliver Sørensen.

- Der er ikke nogen, der får lov til at tage hjem før tidligst klokken tre.

De to glade FCM-spillere har været ungdomsspillere i klubben sammen, og at stå der sammen var en speciel oplevelse for to af de yngste spillere på banen i dag.

- Vi har været sammen siden U/12 begge to. Vi har taget hele vejen op sammen. Og vi er blevet vanvittigt gode venner. Og at stå her med en guldmedalje, det er helt magisk, siger Victor Bak.

- Det går godt. Det her er den mand, der har løbet flest meter i hele Superligaen, siger Victor Bak.

- Og det her er den bedste forsvarsspiller i hele Superligaen, svarer Oliver Sørensen.

FC Midtjylland skal med dagens mesterskab spille Champions League-kvalifikation fra anden halvdel af juli. Klubbens spillere møder ind til træning igen i midten af juni. Men inden da, der er der fest i Herning, både søndag nat og med flere arrangementer i Herning og Ikast mandag.