Superliga Ole Hoffskov

FCM vil af med ham: Tilbud fra danske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Uønsket FC Midtjylland-spiller kan måske blive i Danmark.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland har to mand på salgslisten forud for transferdeadline på mandag - offensivspillerne Awer Mabil og Bozhidar Kraev. Sidstnævnte kan måske forblive i dansk fodbold.

Det bulgarske medie Topsport skriver, at 24-årige Bozhidar Kraev har tilbud fra flere danske klubber - historien melder ikke noget om, hvilke der er tale om. Også udenfor Danmarks grænser er der interesse for FC Midtjylland-spilleren.

Bozhidar Kraev har kontraktudløb efter denne sæson, så dette transfervindue er FC Midtjyllands sidste chance for at få nogle penge i kassen, og det vil de tilsyneladende have. Ifølge det bulgarske medie har ulvene ikke i sinde at lade Kraev gå gratis.

Det virker dog ikke til, at FC Midtjylland har synderligt meget brug for Bozhidar Kraev. I det forgangne efterår spillede han blot 27 minutter for Bo Henriksens mandskab, og det var i en pokalkamp mod Kjellerup.

Bozhidar Kraev kom til FC Midtjylland i 2017, og han er aldrig blevet den store profil, ulvene drømte om. Bulgareren er noteret for 54 kampe med ulven på brystet.