Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

FCM-profil er transferklar: Jeg vil modtage tilbud

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Midtbanespilleren har haft en af sine bedste sæsoner i dansk fodbold, og nu føler han sig klar til at forlade FC Midtjylland.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Evander er spydspidsen på FC Midtjyllands brasilianske satsning, og nu er han ved at være klar til at blive skudt af.

Det fortæller han selv til den skrevne presse ved torsdagens træning i FC Midtjylland.

- Jeg er klar. Jeg er i min bedste form og jeg har præsteret min bedste sæson for FC Midtjylland siden min ankomst. Vi må se, hvad der sker. Hvis det sker, så er jeg klar, men jeg er også klar for FC Midtjylland, hvis jeg skal blive en sæson mere, siger Evander.

Han har leveret 17 mål og 11 assists for FC Midtjylland i denne sæson, hvor han var med til at vinde pokalturneringen. Inter Miami og Marseille har tidligere været nævnt som bejlere til midtbanespilleren, men han giver ikke meget for de mange rygter.

- For at være ærlig så ved jeg det ikke [hvad der skal ske, red.]. Jeg vil nok modtage nogle tilbud, men jeg står ikke i spidsen for det. Det er min far og FC Midtjylland, så de vil vide det først.

- Det bliver interessant, men jeg er stadig FC Midtjylland-spiller. Jeg kom tilbage fra ferie den anden dag og begyndte at træne i dag [torsdag, red.]. Så må vi se, hvad der sker de kommende uger.

Evander er på kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2025, men han er efterhånden blevet 24 år gammel og har spillet fire sæsoner i FCM, så det er ved at være tid, hvis han skal tage det næste skridt.

- Der er mange ligaer. De fem største er spændende - Bundesligaen, Premier League og La Liga - så at spille i enhver klub der, ville være fedt, siger Evander ved torsdagens træning

Skulle et skifte ikke ske nu, så fortæller Evander også, at han er klar til at blive i FC Midtjylland og hjælpe dem med at indfri klubbens målsætninger for den kommende sæson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.