• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM'er fik comeback efter to års skadeshelvede i maraton-kamp mod AaB

Foto: Getty Images

Kristian Riis var tilbage på banen igen for FC Midtjylland, da mestrene slog AaB med sikre 3-1 i en 120 minutters lang testkamp.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland og AaB mødtes søndag eftermiddag i en maraton-kamp på 120 minutter, hvor man havde delt opgøret op i to gange en times spil. Her var det i den anden halvdel præget af en række unge spillere fra de to hold. Dog var enkelte ældre spillere også med som eksempelvis Lasse Vibe for FCM.

I de første 60 minutter blev det til en 2-0-sejr til midtjyderne, mens opgøret mellem de unge blev til 1-1 - og dermed samlet 3-1 i den lange kamp, hvor der blev plads til comeback for FCM's Kristian Riis, der havde været ude med skader i mere end to år.

Læs også:Kun formaliteterne mangler: FCM-spiller tæt på udenlandsk klub

Han kom dog ikke på tavlen i kampen. Det gjorde i stedet den lange tysker Luca Pfeiffer efter få minutter af kampen, hvor han gjorde det til 1-0, hvorefter Anders Dreyer efter 35 minutter sørgede for målet til 2-0.

Da det var 'de unges' tur til at komme på banen, så slog Marcus Hannesbo hurtigt til, da han otte minutter efter indskiftningen erobrede bolden midt på banen og gik direkte mod mål, hvor han udplacerede Oliver Ottesen i FCM-målet.

Læs også:Cifuentes har to punkter i fokus til testen mod FCM: Der skal steppes op

Midtjyderne fik svaret igen efter 80 minutter, da Frederik Heiselberg headede et indlæg fra højresiden fra Victor Lind, og så stod der 3-1 i kampen, som herefter tabte pusten lidt og blev mere chancefattig.

For AaB betyder det, at de endnu engang må se sig slået med 1-3, som de også gjorde til Randers, mens FCM kan skrive to sejre i to testkampe, da de tidligere har slået AGF i denne vinterpause.

Næste opgave for FC Midtjylland er mod Silkeborg og EfB, inden Superligaen begynder igen. AaB skal møde Lyngby i deres sidste testkamp.

Læs også:Priske: Dette har vi fokus på i forhold til offensiven

Læs også:Tæt på starten af forårssæsonen: Skaderne vælter ned over FCM

Læs også:Russiske klubber har AaB-midtbanespiller på ønskelisten

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus