Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FCM'er imponerer Tøffe: Stor chance for Bundesliga

Oliver Sørensen har været en af FC Midtjyllands mest dominerende spillere i dette efterår, og Stig Tøfting tror, at der gemmer sig en Bundesligaspiller i ham.

FC Midtjylland startede sæsonen semisløjt, men på det seneste har man leveret det ene store resultat efter det andet, hvilket nu har sendt klubben op på andenpladsen i Superligaen, á point med FC København.

Det kan de særligt takke Oliver Sørensen for. 

Den unge midtbanespiller har været stærkt spillende, og han er en af de FCM-spillere, som stort set spiller fuldtid hver eneste gang. Inden mandagens opgør luftede han sågar nogle ambitioner, som strækker sig længere end FC Midtjylland. Helt nøjagtig sagde han, at han drømmer om at spille i Bundesligaen. 

Den udmelding kan Viaplays og Tipsbladets kommentator Stig Tøfting godt lide, og han ser det som realistisk, at Oliver Sørensen får sin drøm opfyldt. Det kunne han fortælle til Viaplay.

- Nu ser jeg ham ikke træne til hverdag, men jeg kan se på de mål, han har lavet, at det ser fornuftigt ud. Jeg kigger også på andre facetter af det spil, i forhold til modgang hvem er det så, man kan regne med? Det er en spiller som Oliver Sørensen, som bestemt ikke giver op på nogle måder.

- Det er ikke hans mål, han skal måles på, men det er godt, at han har den finesse med. Han har selv snakket om at spille i den tyske Bundesliga, og det kan jeg da kun nikke genkendende til og sige, at det har han store chancer for at få opfyldt på et tidspunkt, siger Tøfting og fortsætter:

- Det virker til at være en tysk stærk Bundesliga-midtbanespiller, en felt til felt. Der er noget at gå med endnu, han er kun 21 år, så der er noget udviklingspotentiale endnu. Han hører bestemt med i toppen af de her spillere, når vi kigger på, hvem der er årsag til, at Midtjylland ligger, hvor de ligger i dag.

Tøftings medekspert Jesper Thygesen vil ikke afvise, at FCM-juvelen kan blive et 100 millioner salg i fremtiden, men at sådan en pris er i den usandsynlige ende. Så mange penge tror Tøfting heller ikke, at FC Midtjylland henter på ham.

Se hele snakken om den unge FCM'er i afspilleren over artiklen.

Oliver Sørensen står i denne sæson noteret for fire scoringer og et enkelt oplæg i 15 Superligakampe.