• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCN-anfører: Håber ikke klubben sælger for mange

Foto: Getty Images

Kian Hansen kan dog godt se, at der nok skal komme nogle ordentlige bud.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland lavede i vinterpausen et stort salg i form af norske Andreas Schjelderup, og nu kan der være udsigt til, at spillere som eksempelvis Ernest Nuamah og Adamo Nagalo kan være på vej videre i det kommende transfervindue.

Uden at nævne navne er det da også noget, som FCN-anfører Kian Hansen kan se for sig. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

- Det er godt, at det ikke er mig, der skal have den hovedpine i de næste par måneder, men der er mange sindssygt dygtige talenter, som har gjort det fremragende, siger han og fortsætter:

- Det ville være mærkeligt, hvis der ikke kom noget. Nu håber jeg ikke, at de sælger det hele, men mon ikke, der kommer et par stykker, hvor der kommer nogle ordentlige bud, lyder det fra Kian Hansen.

Når han ser tilbage på sæsonen, så er han godt tilfreds med den sølvmedalje, som han har fået sig. Her handler det især om, hvor klubben kom fra i sidste sæson, forklarer han.

- Vi har spillet en helt fantastisk sæson. Når man kigger tilbage på, hvad det var, vi lavede sidste år, hvor vi lå og rodede rundt nede i bunden og var tæt på for alvor at ryge ind i nedrykningskampen - og så til at stå med sølvmedaljerne, så synes jeg ikke, at vi kan tillade os at være utilfredse, selvom man gerne vil have det unikke, men jeg meget tilfreds med sølv, fortæller FCN-forsvareren.

Selv har 34-årige Kian Hansen tidligere i karrieren vundet to mesterskaber med FC Midtjylland samt en pokaltriumf med midtjyderne. Dertil har han også vundet pokalturneringen med Esbjerg.

I det hele taget er der en række spillere, der allerede nu ved, at de forlader FC Nordsjælland nu. Læs mere om det her.