FC Nordsjællands ejer Allan K. Pedersen har noteret sig, at Carsten V. Jensen og FC København føler sig forfulgt. Han tolker det som et udtryk for, at de er pressede.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC København SKAL vinde Superliga-guld. Derfor er der også pres på dem op til de sidste tre runder i Superligaen. Cheftræner Carsten V. Jensen var i går ude og pive over folkestemningen, som han tolker i retning af, at det nu handler om at få FCK ned med nakken. Samtidig mener, at medierne hyper FC Nordsjælland i en sådan grad, at de får ros, bare de slår en prut.

De udtalelser får nu ikke FC Nordsjælland-ejer Allan K. Pedersen op af stolen. Han noterer sig snarere, at Carsten V. Jensen og FC København er pressede i kampen om guldmedaljerne.

- Generelt beskæftiger jeg mig meget lidt med, hvad de har af holdninger. Jeg har nok at se til i min egen butik. Men jeg kan jo ikke undgå at bemærke den slags udtalelser, og jeg synes bare, at det er en måde, at man kan mærke på dem, at de er presset. Det er efterhånden længe siden, at FCK har været så presset i en
guldkamp, og det er så deres måde at tackle det pres på. Jeg lader bare
ham sige den slags ting, det har jeg ikke den store lyst til at skyde
tilbage med. Jeg synes bare, at det vidner om det kæmpe pres, der ligger
på dem, siger Allan K. Pedersen til sporten.dk.

FC København fører Superligaen med ét point ned til FC Nordsjælland. CV's tropper møder i weekenden SønderjyskE, mens FC Nordsjælland mandag får besøg af OB.