Superliga Ole Hoffskov

FCN henter Runar Alex Runarsson

FCN henter Runar Alex Runarsson
Illustration

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med Islands U/21-landsholdsmålmand.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har mandag eftermiddag skrevet kontrakt med den islandske U/21-landsholdsmålmand Runar Alex Runarsson, der senest har tørnet ud for KR Reykjavik hjemme på sagaøen.

- Alex er en meget talentfuld ung keeper, som trods sine kun 18 år har spillet 17 U-landskampe og er fast mand på det islandske U21-landshold. Han har oven i købet allerede nu været udtaget til det islandske A-landshold. Allerede på lørdag tager han med U19-truppen til Viaggio Cup, hvor modstanderne i puljen bl.a. er Atalanta og hvor samtlige af de bedste U20-hold i Italien deltager, siger FC Nordsjællands agerende sportsdirektør, Allan K. Pedersen, i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv er ligeledes tilfreds med aftalen med de danske vicemestre.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg er virkelig glad for dette skifte, som jeg tror på er det rette i min karriere. Det handler om, at udvikle sig så meget som muligt, og det tror jeg bedst på, at jeg kan gøre i FC Nordsjælland.

- Mine styrker er spillet med fødderne, hvor jeg kan bruge begge fødder, og så føler jeg mig stærk i en mod en spillet. Men når alt det er sagt, er der ingen tvivl om, at jeg har meget at lære og mange områder jeg kan forbedre og det glæder jeg mig bare til at skulle gøre her i fremtiden, siger Runar Alex Runarsson.

Islændingen har underskrevet en fire-årig aftale med FC Nordsjælland.