Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-lejr om guld: Skal gå hat og briller i den

Et overraskende mesterskab venter ikke i denne sæson, forudser FC Nordsjælland-cheftræner Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland har været flyvende i de tre første kampe af denne sæson med tre sejre. Dermed er de på en sikker førsteplads med to point ned til Silkeborg og AC Horsens på den delte andenplads.

Samtidig er der fem og seks point ned til FC Midtjylland og FC København, men FCN-cheftræner Flemming Pedersen vil ikke gå med på, at de skulle være guld-aspiranter. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter deres seneste sejr, som var på 2-1 over Lyngby mandag aften.

- Umiddelbart ikke. Hvis jeg skulle svare på det nu, så er det FCK og FCM pga de spillertrupper, som de har, siger han og fortsætter:

- Ellers skal der gå hat og briller i de to klubber. Det tror jeg ikke, at der gør. Så jeg tror ikke på en uventet Danmarksmester. Ikke endnu, fortæller Flemming Pedersen.

Han bemærker dog også, at de har været igennem et uroligt år med to rekorder, der er blevet slået. Den ene med flest kampe uden sejre, som blev på 13 kampe - og nu har de slået deres rekord fra 2012 for flest kampe uden nederlag, da de er på 12 kampe nu. 

- Det har virkelig været et rutsjebaneår, lyder det fra FC Nordsjælland-træneren.

Endelig havde han også en kommentar om Kwadwo Asamoah, der træner med i klubben. Her peger han på, at det lige nu ikke ser ud til, at han kan gå ind og forstærke FCN-holdet.

- Han er stadig bagefter træningsmæssigt, men vi kigger lidt mere på ham. Men han er med til at hjælpe drengene i den daglige træning. Han er stadig en dygtig spiller, og så har han en masse erfaring, som han kan bibringe til truppen. Men vi kigger på ham om han skal spille eller lave nogle andre ting for os i FC Nordsjælland, fortæller Pedersen.

I kampen mod Lyngby blev to store fejl meget afgørende. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.