Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-stjerne siger farvel: Håber at vende tilbage

Andreas Schjelderup har været udlejet til FC Nordsjælland i denne sæson, og nu tager han afsked med klubben. Nordmanden håber, at han vender tilbage til FC Nordsjælland en dag.

Andreas Schjelderup har været en stor succes for FC Nordsjælland i denne sæson, hvor han har været udlejet fra Benfica. 

FC Nordsjælland får dog ikke glæde af ham fremover, da han skal tilbage til den portugisiske klub.

Nordmanden siger til klubbens hjemmeside, at det har været et fremragende ophold i den nordsjællandske klub, og han åbner døren for at vende retur på et senere tidspunkt.

- Det har været fantastisk at være tilbage og se både trænere og holdkammerater igen. Starten var lidt svær og jeg skulle lige finde tilbage i rytmen. Men jeg har forsøgt at bygge på hele tiden og synes selv, at det er gået rigtig godt her i foråret.

- Jeg kom tilbage for at få den spilletid, jeg havde brug for. Og tiden her har helt sikkert givet mig alt det, som jeg søgte. Og denne her afslutning på sæsonen har været fantastisk for mig. Jeg føler, at jeg har udviklet mig endnu mere og er også blevet belønnet nu med en udtagelse til A-landsholdet.

- Jeg vil gerne takke fansene for den store støtte, som jeg har mærket her. Jeg håber, at vi ses engang i fremtiden. Og så vil jeg gerne takke alle mine holdkammerater og trænerne for igen at tage så godt imod mig.

19-årige Schjellerup var så markant i Superligaen, at han blev kåret som Forårets Profil af Tipsbladet. 

Det blev til 38 kampe med ti mål og 11 oplæg til følge for den unge nordmand for FC Nordsjælland i den overståede sæson.