• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCN-træner efter stjernesalg: Forventer mere af disse spillere

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Flemming Pedersen forventer, at flere spillere kan blomstre, efter at FC Nordsjælland har sagt farvel til et par stjerner.

Af Victor Risager

FC Nordsjælland har sagt farvel til et par af deres største stjerner denne sommer, og cheftræner Flemming Pedersen forventer, at det vil give plads til andre spillere, der kan løfte sit niveau. Det siger han til Frederiksborg Amts Avis.

De mest markante afgange denne sommer har været Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard, der hver især scorede 11 mål i den forgangne Superliga-sæson. Nu skal de fremover spille for henholdsvis Ajax og Sampdoria.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Men selvom det er store tab, er Flemming Pedersen ikke nervøs. Han er overbevist om, at andre spillere kan blomstre og sætter navn på et par af dem. 

- Kamaldeen Sulemana har været iøjnefaldende. Men jeg tror, at Mohammed Diomande vil tage skridt, og det vil Magnus Kofod Andersen også. Så er der en spiller som Mikkel Rygaard, der vil tage endnu større ansvar. Han har også stået lidt i skyggen af Kudus og Damsgaard. Og så forventer jeg, at en spiller som Kian Hansen, der er anfører, virkelig træder frem som den forreste leder. Nu har han været her et år og kender det hele, siger Flemming Pedersen til Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:FCN har styr på truppen og på transfers: Ikke så sexet i medieverdenen

Cheftræneren peger også på den unge trio Oliver Antman, Abu Francis og Tochi Chukwuani, som spændende spillere.

FC Nordsjælland har desuden også sagt farvel til målmand Nicolai Larsen og forsvarsspiller Abdul Mumin denne sommer. De er taget til henholdsvis franske Guingamp og portugisiske Vitoria Gumaraes. 

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020