Foto: Getty Images
Conference League

FCN-træner: Forventer hårde dueller torsdag

Ludogorets har brug for at sende et positivt signal til omgivelserne efter afklapsningen i Farum i oktober.

7-1 lød de usædvanlige cifre, da FC Nordsjælland på hjemmebane bankede bulgarske Ludogorets i starten af oktober.

Men FCN-træner Johannes Hoff Thorup regner med anderledes hård modstand, når hans hold torsdag aften møder samme modstander på fremmed græs i sidste runde af Conference Leagues gruppespil.

- Jeg forventer, at vi møder et hold, som har ambitioner om at vise, at det 1-7-nederlag, som de led her hos os sidst, det var en engangsforestilling, og at det ikke er styrkeforholdet mellem de to hold.

- Så jeg tror godt, at vi kan forvente - og det er også det, vi har forberedt - at det er et hold, som kommer ret hårdt ud fra start. Som kommer til at gå ret hårdt i dueller og går i mand-mand-spil til tider. For der ligger simpelthen også noget signal for dem, som de skal have sendt - både til klubben og fans, siger Johannes Hoff Thorup til klubbens hjemmeside.

Med uafgjort går nordsjællænderne videre i turneringen, men det kræver formentlig en sejr at sikre sig førstepladsen i gruppen.

Det er ikke uvæsentligt, fordi holdet på førstepladsen springer en knockoutrunde over og stryger direkte i ottendedelsfinalerne.

- Det vigtigste for os er at gå videre fra puljen. Det er helt klart det, der fylder mest. Og så er det en ekstra gevinst, at vi kan få førstepladsen med en sejr. Det kommer selvfølgelig også til at spille ind. For det vil jo betyde helt enormt meget, hvis det lykkes for os, siger Johannes Hoff Thorup.

Til bold.dk oplyser han, at der er gode muligheder for, at Andreas Hansen når at blive klar til kampen. Førstemålmanden har været ude med en skade i en måned. Backen Oliver Villadsens chancer for at blive kampklar er ifølge FCN-træneren fifty-fifty.

/ritzau/