Video : Tipsbladet
Superliga

FCN's store redningsmand: Gjorde nok noget rigtigt

Andreas Hansen giver et indblik i de tanker, han gjorde sig ved de to store Silkeborg-chancer, som han snuppede.

FC Nordsjælland tog mandag aften en sejr på 1-0 over Silkeborg på udebane, hvor særligt FCN-keeper Andreas Hansen spillede en stor rolle med nogle flotte redninger.

I et interview med Viaplay kort efter kampens slutfløjt fortalte han om de to redninger.

Den første kom i første halvleg efter 27 minutter, hvor Callum McCowatt fik sendt et skud afsted meget tæt på målet, men Hansen fik med en stærk arm pareret newzealænderens forsøg.

- De kommer lidt på tværs, og så er det bare om at gøre mig så bred og så stor som muligt. Og så reagere på det, som jeg kan nå. En stor chance, men jeg er glad for, at vi kunne holde den ude, siger han og fortsætter:

- Det er da godt. Det er en redning som så mange andre. Jeg er bare glad for de tre point, lyder det fra Andreas Hansen.

Det er en chance, som kan ses i toppen af artiklen.

Når det kommer til den anden chance, så var det i slutningen af kampen, hvor Jens Martin Gammelby fik en mulighed helt fri foran mål.

- Det er igen en stor chance. Det er en god bold, der kommer ind, hvor jeg mener, at han måske kunne tage den ned - måske ikke - så jeg må afvente lidt og så reagere på det, som jeg kan nå. Der var rækkevidde så lang nok til, at jeg kunne nå ud.

Endelig var der en ret afdæmpet vurdering af ham selv.

- Når der er clean sheets, så har jeg forhåbentlig gjort noget rigtigt, fortæller FCN-keeperen.

Med sejren er FC Nordsjælland på en delt tredjeplads sammen med FCK.