• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Fem U19-spillere i SønderjyskE-truppen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når SønderjyskE starter forberedelserne til den nye sæson, får fem ungdomsspillere chancen.

Af Mads Aagurd

I de seneste år har flere ungdomsspillere i SønderjyskE taget springet fra U19 til Superligafodbold, og den tendens vil klubben forsøge at fortsætte. Således har fem U19-spillere fået mulighed for at vise sig frem i opstarten til den kommende sæson.

Det er Mads Hansen, Mads Winther, Steffen Svenningsen, Ajvaz Redzepi og Nazifi Yahaya, der alle starter op med førsteholdstruppen den 17. juni. Det glæder sportschef Hans Jørgen Haysen, at det går godt på talentsiden.

- Vi har store ambitioner for vores talentafdeling, og den bliver prioriteret langt højere, end vi har gjort tidligere. Derfor er det også helt i tråd med strategien, at flere af talenterne kommer op og træner med Superligaholdet, for vi vil meget gerne have, at vores egne spillere kommer op igennem systemet, siger han.

Haysen er sikker på, at de fem U19-spillere vil give den alt, hvad de har og gå uimponeret til sagen, så de kan bevise sig på højeste niveau.

De mest markante spillere fra SønderjyskE’s egen ungdomsafdeling i den nuværende Superligatrup er Peter Christiansen og Rasmus Vinderslev, der begge har spillet betydelige minutter i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.