• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Festersen indstiller karrieren til sommer, hvis OB-aftalen ikke forlænges

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB-angriber Rasmus Festersen vil ikke spille for andre end OB.

Af Kenneth Jensen

Han er meget langt fra spilletid, Rasmus Festersen, men selv om den rutinerede angriber står bag Anders K. Jacobsen, Bashkim Kadrii, Nicklas Helenius og Mathias Jørgensen i angrebshierakiet i OB, går han ikke med planer om at skifte klub. Tværtimod faktisk.

Angriberen, 32 år, har kontraktudløb til sommer, og her er det OB, der afgør, om angriberens karriere skal forlænges.

Han har nemlig taget en beslutning om, at OB er hans sidste klub.

- Uanset om jeg skal være her til sommer eller fem år mere, så er det kun i OB, at jeg vil være. Hvis det skal ende til sommer, så stopper jeg helt. Det er utroligt ærgerligt, at det ikke er blevet til mere spilletid i efteråret, for jeg har ellers forberedt mig godt og har været mere fit end de sidste par gange, hvor jeg er kommet tilbage efter skader. Derfor er det en streg i regningen, at jeg ikke har haft længere snor hos træneren. Det havde jeg håbet, for jeg har ikke lyst til andre klubber, siger den tidligere OB-topscorer til Sport Fyn.

I denne sæson har Rasmus Festersen bare spillet i fem kampe i Superligaen - bare en enkelt af dem har været fra start. Han scorede sæsonens hidtil eneste mål i femte runde, hvor OB tabte med 2-3 i Hobro.

Rasmus Festersen skiftede i sommeren 2015 til OB fra FC Vestsjælland, og i sin første sæson for den fynske klub scorede han 14 gange.