Video : Tipsbladet
Superliga

Fik hjernerystelse: Tilbage igen efter syv måneder

OB's fysiske træner kan efter mere end et halv år igen være med.

Det har ikke været nemt at være OB'er på det seneste. Klubben har kurs mod bunden af Superligaen, men der er nu godt nyt for fynboerne. Deres fysiske træner Bo Nielsen, der fik en hjernerystelse til kampen mod AGF i den sidste runde af grundspillet i sidste sæson.

Han er nu tilbage igen efter syv måneders sygemelding, og det er han selvsagt på toppen over. Det fortæller han på OB's hjemmeside.

- Det har været en kæmpe kamp at komme tilbage, og derfor er det selvfølgelig en stor glæde, at jeg kan komme på arbejde igen, siger han og fortsætter:

- Vi har fået sat nogle gode ting i gang, der har virket på førsteholdet det sidste halvandet år, som har gjort, at vi har kunne mindske skaderne og samtidig holde et fysisk højt niveau, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage til igen, lyder det fra Bo Nielsen.

I begyndelsen kommer OB'eren til at være tilbage to gange om ugen - og det er deres håb, at han kan være med på fuld tryk i slutningen af foråret.

Mens Bo Nielsen har været ude med sin hjernerystelse, så har Odense-klubben haft tilknyttet Peter Krustrup som midlertidig fysisk træner. Den aftale har de netop også forlænget, så den gælder resten af sæsonen.

Det er noget, som OB-fodbolddirektør Björn Wesström er godt tilfreds med at have fået på plads.

- Vi er glade og taknemmelige over at have fundet en løsning med Peter, der giver os gode forudsætninger på kort sigt for at have kontinuitet i det arbejde, der er i gang omkring det fysiske set-up. Det giver os en god mulighed for at arbejde Bo Nielsen ind i et passende stigende omfang frem mod næste sæson, fortæller Wesström.

Søndag skal OB møde Silkeborg. Læs mere om den kamp her.