Video : Tipsbladet
Superliga

Fik hjertemassage i Parken: Tak for hjælpen

Malik Lennert fik det dårligt under opgøret mellem FC København og FC Midtjylland. Men han kan i dag dele nyheden, at han har det godt. Tipsbladet har talt med FCK-fanen Malik Lennert.

Det skulle have været en god lørdag i Parken med en ven, men FCK-fan Malik Lennert havde haft det dårligt i løbet af dagen. Og under opgøret blev Malik Lennert meget svimmel og følte pludseligt et stød i brystet. Siden blev alt sort.

Det var herfra, at tv-seere, folk på tribunen og aktørerne på banen blev klar over, at noget var galt. Og der blev hurtigt kaldt hjælp op til tribunen, hvor der i en del minutter blev arbejdet på Malik Lennert. 

FCK-supporteren delte først sin historie via Anders Hemmingsens Instagram, og til Tipsbladet har han nu uddybet, hvad der skete og ikke mindst, hvor taknemmelig, han er over den hjælp, han endte med at få.

Sagen er den, at han i dag ikke ved, om han havde hjertestop, eller om det var et voldsomt ildebefindende. Men sikkert er det, at han fik hjertemassage. Og det er også derfor, at Malik Lennert taler med lav stemme, da Tipsbladet taler med ham. Han har nemlig brud på flere ribben efter hjertemassagen.

- Jeg kan huske i bidder efterfølgende. Jeg vågnede op på vej ud af stadion, hvor folk klappede. Jeg følte mig forvirret og anede ikke, hvad der skete. Så kan jeg huske at være i ambulancen, hvor jeg fik at vde, at jeg havde fået hjertemassage og mund til mund, siger Malik Lennert til Tipsbladet.

- Noget af det, jeg fik at vide, da jeg kom på sygehuset, var, at der var mange mennesker omkring mig, der var med til at hjælpe mig. Det var også derfor, at jeg skrev til Anders (Hemmingsen) - jeg er de mennesker dybt taknemmelig. Både læger og alle fans og sådan, uddyber han.

BLADR OM PÅ SIDE TO AF DETTE OPSLAG FRA ANDERS HEMMINGSEN FOR AT SE ET BILLEDE AF MALIK LENNERT.

Malik Lennert kom hjem fra hospitalet søndag eftermiddag og kan nu se frem til yderligere undersøgelser i de næste dage. 

For Malik Lennert kommer der endnu en svær del at forholde sig til - den angst og usikkerhed, der melder sig efter så alvorlig en hændelse.

- Alle, jeg kender, har jo været overrasket over det. Det er meget specielt, ikke mindst det her med hjertemassagen. Det er ikke rart. 

- Nu har jeg også både set video og billeder af det, og det er både rørende og uhyggeligt. Men jeg er simpelthen så glad for alle de mennesker, der har skrevet til mig og alle de opslag, der har været, siger Malik Lennert og forklarer:

- Det vigtige har for mig været at sige tak for hjælpen.

Og når Malik Lennert forhåbentlig snart er klar igen, så er han også at finde tilbage på tribunen i Parken. Han er nemlig kæmpe FCK-fan.

- Lige pt. har jeg ikke planer om at komme ind, for jeg skal lige til mig selv igen. Det skal ikke ske igen det her. Der er jo mange andre end mig, der bliver berørte af sådan noget her, siger Malik Lennert, der dermed også må nøjes med at se Champions League-braget mod Bayern München på tv:

- Den ville jeg gerne have været til. Og min store drøm var jo faktisk at komme til England og se FCK, men det er svært at få fat i billetter.

FC København endte med at tabe opgøret med 0-2 til FC Midtjylland, men fører altså stadig Superligaen. Og tirsdag går det altså løs igen i Superligaen.