Video : Tipsbladet
Superliga

Fik sæsonens største skideballe

FC Midtjylland-spillerne fik en enorm skideballe i pausen af søndagens deler mod Randers FC, fortæller målmand Jonas Lössl.

Hvis man var i tvivl om, hvad Thomas Thomasberg og kompagni syntes om FC Midtjyllands første halvleg mod Randers FC søndag, skulle man blot tænde op for anden halvlegs start. Hele tre udskiftninger foretog midtjyderne således i pausen, og sådan noget sker kun, når det går rigtig, rigtig, rigtig dårligt.

Det var med til at vende kampen for midtjyderne, og kampen endte trods alt med en pointdeler, men der var måske også en anden faktor, der hjalp med at puste liv i “ulvene”.

I hvert fald fik spillerne sæsonens største skideballe i pausen, fortæller Jonas Lössl til Viaplay.

- Det er i hvert fald den største skideballe, jeg har fået i pausen i denne sæson, siger Jonas Lössl til Viaplay efter et spørgsmål, om søndagens første halvleg var FC Midtjyllands dårligste i sæsonen.

Målmanden uddyber:

- Der var ikke nogen af os 11 på banen, der kunne være den første halvleg bekendt. Så vi får med rette at vide, at vi bliver nødt til at oppe os, ellers ville han (Thomasberg, red.) hive os alle 11 ud, hvis han kunne. Det var bare ikke godt nok. Der var rigtig mange følelser i det, og det fik vi ændret en lille smule til anden halvleg, men jeg står stadig og er utilfreds med resultatet.

Se eller gense hele interviewet med Jonas Lössl i videoafspilleren øverst i artiklen.

Med det ene point er FC Midtjylland på femtepladsen i Superligaen med 18 point, seks point færre end førstepladsen Brøndby IF. Til gengæld kan midtjyderne glæde sig over, at de som det eneste hold er ubesejret i fem Superliga-kampe i træk.